Ηamilton-Motherwell (preview)


Μετά από 4 σερί ήττες οι Accies νίκησαν 2-1 την Partick Thistle κι είναι τώρα δύο βαθμούς πάνω απο την προτελευταία Partick Thistle έχοντας και δύο ματς στο χέρι. Αν κερδίσουν σήμερα θα είναι η πρώτη φορά μετά τον Αύγουστο που κάνουν δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Χωρίς τους τιμωρημένους Dougie Imrie και Γιώργο Σαρρή πηγαίνουν οι γηπεδούχοι στο μεγάλο ντέρμπι του Lanarkshire. Εκτός μάχης και οι Alex Gogic, Ali Crawford και Darian MacKinnon η Hamilton, επιστρέφει τουλάχιστον ο Shaun Want που ανάρρωσε.
Η Hamilton είχε νικήσει 3-1 τη Motherwell τέλη Δεκέμβρη, στην πιο πρόσφατη συνάντηση των δύο ομάδων, αυτή όμως ήταν και η πρώτη της νίκη μετά από 7 ντέρμπι χωρίς νίκη απέναντι στους Steelmen.
Aήττητη στις 4 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα των Accies η Motherwell, δεν έχει όμως κερδίσει στις 6 τελευταίες.
Οι Steelmen έρχονται από τρεις νίκες στα 4 τελευταία παιχνίδια τους (με πιο πρόσφατη αυτή με 2-1 επί της Hearts στο κύπελλο), μετρώντας πριν μόλις δύο νίκες στα 15 τελευταία ματς πρωταθλήματος. Αμφίβολος ο επιθετικός George Newell που έχει πρόβλμα στον αστράγαλο, παραμένουν εκτός μαχης οι Liam Grimshaw, Peter Hartley και Ellis Plummer.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.