Dundee-St Johnstone (preview)


Aπό τέσσερις σερί ήττες έρχεται η Dundee, που είναι 4 βαθμούς πάνω από την προτελευταία Partick Thistle, αλλά και 4 βαθμούς πίσω από τη St Johnstone. Χωρίς τους τιμωρημένους Glen Kamara και Paul McGowan οι γηπεδούχοι, παραμένουν εκτός μάχης οι Marcus Haber και Matthew Henvey.
Η παράδοση ευνοεί τους γηπεδούχους που έχουν κερδίσει τα τρία από τα 4 τελευταία ματς πρωταθλήματος, κρατώντας ανέπαφη την εστία τους σε 4 από αυτά.
Η St Johnstone έχει χάσει και στις 4 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Dundee, πριν μετρούσε 4 ματς χωρίς ήττες στο Dens Park.
Σε κακή κατάσταση φέτος οι Saints δεν έχουν σκοράρει σε κανένα από τα 4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα, το μεγαλύτερο αρνητικό σερί από ομάδα στη μεγάλη κατηγορία τη σεζόν που διανύουμε.
Θα έχουν στη διάθεση τους τον Jason Kerr, παρότι αποβλήθηκε στην ήττα με 2-0 από την Kilmarnock, αφού οι Saints έκαναν έφεση. Ο Steven MacLean δεν έπαιξε στο ματς της Τετάρτης (εξαιτίας του συνθετικού αγωνιστικού χώρου) κι αναμένεται να επιστρέψει, ενώ διαθέσιμοι είναι και οι Keith Watson και Steven Anderson για τους Saints. Παραμένουν εκτός μάχης οι But Brian Easton, Richard Foster, Stefan Scougall, David McMillan και Callum Hendry.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.