Η «φυσική τάξη» του ντέρμπι


Η Hibernian νίκησε 2-0 χθες τη Hearts κι ο τεχνικός της, Neil Lennon, ρωτήθηκε για τη «φυσική τάξη που αποκαταστάθηκε» μιας κι αυτό είχε δηλώσει ο προπονητής της Hearts, Craig Levein, όταν η Hearts είχε αποκλείσει τους Hibs από το κύπελλο. Οι οπαδοί της Hibernian δεν το είχαν ξεχάσει κι είχαν και σχετικό πανό.
«Aυτά μπορεί να γυρίσουν εναντίον σου, δεν ασχοληθήκαμε και πολύ» δήλωσε ο Lennon προσθέτοντας: «Aν η φυσική τάξη των πραγμάτων σημαίνει ότι είμαστε 12 βαθμούς μπροστά με ένα ματς στο χέρι, τότε μου κάνει μια χαρά.»
Ο προπονητής της Hibernian αναφέρθηκε στην εξαιρετική απόδοση της ομάδας του τονίζοντας ότι «όταν έχεις την υπεροχή και πιέζεις καλό είναι να σκοράρεις και αυτό κάναμε» ενώ στάθηκε και στην απόδοση της Hearts που έκανε την ομάδα να παίξει καλύτερα.
Για τη«φυσική τάξη που αποκαταστάθηκε» ρωτήθηκε και ο Levein φυσικά που στάθηκε στις κακές επιλογές της ομάδας του, λέγοντας ότι τα δύο γκολ ήταν η μόνη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων στο ματς.
Υπάρχει κι άλλη μια διαφορά βέβαια, αυτή των 12 βαθμών μεταξύ των δύο ομάδων στην οποία ο τεχνικός της Hearts δεν θέλησε να αναφερθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.