Αberdeen-St Johnstone (preview)


Μετά από δύο σερί εντός έδρας ήττες από Motherwell και Rangers, η Aberdeen κέρδισε 5 από τα 7 ματς που έδωσε στο Pittodrie. Είναι δύο βαθμούς πίσω από τους δεύτερους Rangers και 4 πάνω από την 4η Hibernian. O Niall McGinn είναι τραυματίας και θα λείψει από τους Dons, o Chidi Nwakali έχει υποστεί τράβηγμα κι η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, παραμένουν εκτός μάχης οι Joe Lewis, Michael Devlin, Dean Campbell και Seb Ross.
Η Aberdeen και τα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος κόντρα στη St Johnstone με 3-0, ενώ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα 4 από τα 6 τελευταία ματς πρωταθλήματος με τους Saints.
Η St Johnstone μετρά μόλις μία νίκη στις 6 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Aberdeen, ενώ φέτος μετρά μόλις μία νίκη στα 6 τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος, ήταν όμως και η πιο πρόσφατη, το 4-0 στο Dundee, ενώ την Τετάρτη νίκησε 1-0 τη Hamilton στο Perth. O full-back Richard Foster φαίνεται να ξεπερνά τον τραυματισμό του, ο David Wotherspoon εξέτισε την ποινή του κι επιστρέφει, οι Brian Easton, Callum Hendry, Stefan Scougall και David McMillan παραμένουν εκτός μάχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.