Hibernian-Hearts (preview)


Πολλοί και ανοιχτοί λογαριασμοί στο μεγάλο ντέρμπι του Εδιμβούργου, δεδομένη η κόντρα όχι μόνο των δύο ομάδων αλλά και των προπονητών, μετά τη νίκη της Hearts με 1-0 στο κύπελλο πριν δύο μήνες. Ο Neil Lennon των Hibs είχε δηλώσει τότε ότι ο επόπτης έκανε τη δουλειά του μετρώντας το γκολ, αναφερόμενος στο ακυρωθέν γκολ της ομάδας του στο 0-0 που έφεραν στο ντέρμπι πρωταθλήματος στο Tynecastle. O τεχνικός της Hearts, Craig Levein δήλωσε ότι …αποκαταστάθηκε η τάξη (είχε αποκλείσει η Hibernian τη Hearts τις δύο προηγούμενες σεζόν), ο Lennon είχε κάνει λόγο τότε για έλλειψη σεβασμού, με τους Hibs να αναφέρουν στο Twitter τους τη …φυσική σειρά που προτιμούν, αυτή της βαθμολογίας, που τους έφερνε τότε 5 βαθμούς πάνω από τη HeartsOι Hibs είναι τώρα 9 βαθμούς πάνω από την άσπονδη γειτόνισσα τους, στη 4η θέση της βαθμολογίας, 6η είναι η Hearts.
Tέσσερα ματς χωρίς ήττα μετρά στο πρωτάθλημα η Hibernian, που δεν έχει χάσει στα 4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, όσον αφορα τα ντέρμπι πρωταθλήματος με Hearts όμως, έχει κερδίσει μόνο τα 2 από τα 10 τελευταία που έδωσε στην έδρα της.
Oι Brandon Barker, Vykintas Slivka, Ross Laidlaw και David Gray θα λείψουν και από αυτό το ματς για τους γηπεδούχους.
Η Hearts μετρά μόλις δύο νίκες στα τελευταία 7 εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος, χάνοντας τα δύο από τα τελευταία τρία, ενώ δεν έχει σκοράρει στα δύο τελευταία ντέρμπι πρωταθλήματος με τη Hibernian. Aμφίβολοι οι Christophe Berra και John Souttar, ο David Milinkovic δείχνει να μην τα καταφέρνει για τους φιλοξενούμενους, παραμένουν εκτός μάχης οι -καιρό τώρα- τραυματίες Demetri Mitchell, Arnaud Djoum, Jamie Brandon, Rory Currie και Malaury Martin.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.