Ουγγαρία-Σκωτία (preview)


Δεύτερο φιλικό της νέας αποχής για τη Σκωτία, όπως αποκαλούν την επιστροφή του Alex McLeish στον πάγκο της εθνικής, μετά την ήττα με 1-0 από την Κόστα Ρίκα την Παρασκευή στη Γλακσώβη.
Ο 59χρονος Σκωτσέζος δήλωσε ότι αυτή τη φορά θα επιλέξει μια πιο έμπειρη ομάδα, θέλοντας να κάνει την πρώτη νίκη της δεύτερης θητείας του στον πάγκο της εθνικής.
Δεν θα έχει στη διάθεση του τρεις παίκτες που έπαιξαν με την Κόστα Ρίκα, τους Scott McTominay, Matt Ritchie και Grant Hanley που αποσύρθηκαν από την αποστολή λόγω τραυματισμού.
Oι goalkeepers Jordan Archer και Jon McLaughlin και οι αμυντικοί Barry Douglas και Jack Hendry είναι οι μόνοι παίκτες στην αποστολή που δεν έχουν φορέσει ποτέ τη φανέλα της εθνικής. Στο ματς με την Κόστα Ρίκα δεν έπαιξαν καθόλου οι James Forrest, Jason Cummings, Kenny McLean και Ryan Fraser και δεν αποκλείεται να πάρουν απόψε χρόνο συμμετοχής.
Η Ουγγαρία έχασε 3-2 την Παρασκευή στην έδρα της από το Καζακστάν, σε ένα φιλικό που σκόραρε ο επιθετικός της Hoffenheim Adam Szalai (από τα αστέρια της ομάδας, μαζί με τον εξτρεμ της Al Wahda, Balazs Dzsudzsak), φτάνοντας τα 21 γκολ με την Ουγγαρία. Το ματς με το Καζακστάν ήταν το ντεμπούτο του

Η αποστολή της Σκωτίας

Goalkeepers: Jordan Archer (Millwall), Allan McGregor (Hull City) *Jon McLaughlin (Hearts).
Αμυντικοί: Barry Douglas (Wolves), Scott McKenna (Aberdeen), Charlie Mulgrew (Blackburn Rovers), Callum Paterson (Cardiff City), Andrew Robertson (Liverpool), Jack Hendry (Celtic).

Mέσοι: Stuart Armstrong (Celtic), James Forrest (Celtic), Tom Cairney (Fulham), Ryan Fraser (Bournemouth), Kevin McDonald (Fulham), Kenny McLean (Aberdeen), John McGinn (Hibernian), Callum McGregor (Celtic), Jamie Murphy (Brighton, δανεικός στους Rangers), Ryan Christie (Celtic, δανεικός στην Aberdeen).

Επιθετικοί: Oli McBurnie (Swansea City, δανεικός στη Barnsley), Jason Cummings (Nottingham Forest, δανεικός στους Rangers), Matt Phillips (West Bromwich Albion).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.