Κάζο για την U-19 της Σκωτίας, ήττα-αποκλεισμός με 5-4 από τη Νορβηγία

Η Under-19 της Σκωτίας, αποκλείστηκε από τα τελικά του Euro U-19, μετά την απροσόκητη ήττα της από τη Νορβηγία.
Οι νεαροί Σκωτσέζοι, που είχαν κερδίσει το Σάββατο 2-0 την Ολλανδία, βρέθηκαν να χάνουν 2-0 στο ημίχρονο από τους Νορβηγούς, γύρισαν το ματς καθώς βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 4-2, για να γνωρίζουν την ήττα με 5-4, δεχόμενοι τρία γκολ στα 8 τελευταία λεπτά.

Ο Donald Park άφησε εκτός ενδεκάδας τους αμυντικούς της Celtic, Robbie Deas και Daniel Church που είχαν συμβάλλει στο 2-0 επί της Ολλανδίας και το πλήρωσε.
Σε κακή μέρα ο Aidan Wilson των Rangers, έκανε πέναλτι στο 41’, με το οποίο ο Erling Haland άνοιξε το σκορ, για να σκοράρει ξανά στο 44’ κάνοντας το 0-2.
Οι Σκωτσέζοι γύρισαν το ματς με γκολ των Kerr McInroy στο 50’ και Greg Middleton στο 55’. Πέναλτι για τους Σκωτσέζους στο 61’ με τον Jack Aitchison να κάνει το 3-2 για να γίνει το 4-2 με δεύτερο γκολ του Middleton στο 66’, με τη Σκωτία να αγκαλιάζει τη νίκη. Ο Jens Petter Hauge μείωσε για τους Νορβηγούς στο 82’ για να γίνει στο 84’ το 4-4 από τον Eman Markovic. Στο 91’ ο Aidan Wilson έκανε πάλι πέναλτι και αποβλήθηκε. Παθών ο Erling Haland που το εκτέλεσε εύστοχα ολοκληρώνοντας το hat-trick του σε μια οδυνηρή ήττα για την U-19 της Σκωτίας, που έμεινε εκτός των τελικών της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.