Hibernian-Celtic (preview)

Mε νίκη η Celtic σφραγίζει τον έβδομο σερί τίτλο της, όμως μόνο εύκολo δεν θα είναι κάτι τέτοιο στο Easter Road, με τη Hibernian να μετρά 9 σερί ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα. Μόλις τρεις βαθμούς πίσω από Rangers και Aberdeen οι Hibs είναι στην 4η θέση, 4 βαθμούς πίσω τους όμως είναι η Kilmarnock του Steve Clarke κι ο τεχνικός της Hibernian, Neil Lennon, αναφέρθηεκ σε αυτό. Τόνισε μάλιστα ότι έχει δει πολλούς πανηγυρισμούς τίτλων στη θητεία του στη Celtic< δε θέλει να γίνει κάτι τέτοιο όμως σήμερα στην έδρα των Hibs. Δεν θα έχει στη διάθεση του τον Scott Allan, αφού είναι δανεικός από τη Celtic, ούτε τον τιμωρημένο Marvin Bartley, ενώ αμφίβολος είναι ο Darren McGregor.
Τελευταία φορά που νίκησε η Hibernian τη Celtic στο πρωτάθλημα ήταν τον Δεκέμβριο του 2012, έχει χάσει τα 4 από τα 7 τελευταία ματς κόντρα στη Celtic, μετρώντας μόλις μία νίκη στα 17 τελευταία ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Celtic.
Μια Celtic που έρχεται απο το εντυπωσιακό 4-0 επί των Rangers στο κύπελλο, είναι έτοιμη για double-treble, έχει κρατήσει 5 φορές ανέπαφη την εστία της στα 7 τελευταία παιχνίδια που έδωσε και θα έχει αυτή τη φορά στη διάθεση της τον αμυντικό, Jack Hendry. Συνηθισμένοι απόντες για την ομάδα του Brendan Rodgers οι Nir Bitton και Jonny Hayes.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.