Kilmarnock-Aberdeen (preview)

Από 6 σερί νίκες και 11 ματς χωρίς ήττα έρχεται η Kilmarnock που είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα. 4 βαθμούς πίσω από την 4η Hibernian η ομάδα του Steve Clarke, έχασε λόγω τραυματισμού στο γόνατο τον Rory McKenzie, αναμένεται να επανέλθει στην προετοιμασία της επόμενης σεζόν.
Αμφίβολοι οι Jordan Jones και Youssouf Mulumbu , παραμένουν εκτός μάχης οι Steven Smith και Gordon Greer για τους γηπεδούχους.
Παρά την εξαιρετική της πορεία η Kilmarnock έχει αρνητική παράδοση κόντρα στην Aberdeen, έχει χάσει τα 15 από τα 16 τελευταία ματς κόντρα στους Dons στο πρωτάθλημα, ουσιαστικά μετρά 17 αναμετρήσεις χωρίς νίκη κόντρα στην Aberdeen.
Φέτος έχασε 3-1 στην έδρα της και στο Pittodrie, έφερε 1-1 στο άλλο ματς στην έδρα των Dons, ενώ αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Aberdeen στα προημιτελικά του κυπέλλου.
Η Aberdeen έρχεται από 7 σερί νίκες στην έδρα της Killie, κρατώντας ανέπαφη την εστία της στις 4 από αυτές, δεν έχει όμως σκοράρει στα 7 τελευταία ματς πρωταθλήματος μακριά από την έδρα της. Θα έχει στη διάθεση της τον αρχηγό Graeme Shinnie και τους Shay Logan και Kenny McLean που εξέτισαν τις ποινές τους, έλείψαν από τοην ημιτελικά κυπέλλου με τη Motherwell το περασμένο Σάββατο κι oι Dons έχασαν με το βαρύ 3-0. Τιμωρημένος ο Andrew Considine, τραυματίες οι Michael Devlin και Chidi Nwakali, αμφίβολοι οι Niall McGinn και Gary Mackay-Steven.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.