Σε τροχιά play-off η ICT, 1-0 τους Sons

Mε γκολ του Iain Vigurs στο 56’ η Inverness νίκησε 1-0 στην έδρα της Dumbarton και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες της για την 4η θέση.
Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στον τελικό του Challenge Cup, με την Inverness να επικρατεί 1-0, ενώ το περασμένο Σάββατο συναντήθηκαν ξανά με τους Highlanders να επικρατούν με 5-1.
Εντελώς διαφορετική αυτή η αναμέτρηση, με τους Sons να μην καταθέτουν τα όπλα παρότι δεν πρόκειται να αποφύγουν την προτελευταία θέση και τα play-off παραμονής.
Καλύτερη σε όλο το ματς η Caley Thistle έχασε ευκαιρίες με τους Iain Vigurs και Aaron Doran, για να βρεί τελικά το γκολ στο 56’. Ο keeper των γηπεδούχων, Scott Gallacher, δεν κατάφερε να διώξει μια σέντρα κι ο Virgus έκανε από κοντά το 1-0. Άτυχος ο Gallacher που τραυματίσθηκε στον αστράγαλο κι αποχώρησε, με τους Sons πάντως να παλεύουν και να έχουν μια μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Tom Walsh που έστειλε τη μπάλα άουτ.
Η Inverness κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς και να πλησιάζει στους 5 την 4η Dunfermline, έχοντας κι ένα ματς στο χέρι. Το Σάββατο υποδέχεται τη Dunfermline στο Caledonian Stadium και με νίκη, θα έχει την τύχη της 4η θέσης στα χέρια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.