Έμειναν στο 1-1, Thistle και County


Xωρίς νικητή η μάχη των ουραγών, μιας και η Partick Thistle έμεινε στο 1-1 με τη Ross County κι η διαφορά που χωρίζει τις δύο τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας διατηρήθηκε, σε ένα ματς που το Χ φάνηκε να δυσαρεστεί και τις δύο.
Tέσσερις αλλαγές έκανε ο τεχνικός των γηπεδούχων, Alan Archibald αφού δεν είχε στη διάθεση του τον τραυματία Callum Booth κι άφησε εκτός ενδεκάδας τους Niall Keown, Steven Lawless και Blair Spittal, με τους Paul McGinn, Danny Devine, Ryan Edwards και Conor Sammon να ξεκινούν στη θέση τους.
Ο αρχηγός της County, Andrew Davies, απουσίαζε για οικογενειακούς λόγους και τη θέση του πήρε ο αμυντικός Jason Naismith, ενώ ο Michael Gardyne ξεκίνησε στα χαφ αντί του τραυματία Greg Tansey στις δύο αλλαγές που είχαν οι φιλοξενούμενοι στην ενδεκάδα που ξεκίνησε στο προηγούμενο παιχνίδι τους.
Η Partick Thistle ξεκίνησε καλύτερα κι εκμεταλλεύθηκε ένα ολέθριο λάθος του Harry Souttar που επέτρεψε στον Kris Doolan να βγάλει τη σέντρα από τα αριστερά, για να πιάσει το γυριστό βολέ από κοντά ο Chris Erskine κάνοντας το 1-0 στο 21’.
Η Thistle δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την υπεροχή της πετυχαίνοντας ένα δεύτερο γκολ και δέχτηκε την ισοφάριση στο 42’, όταν ο Billy Mckay έσπασε το τεχνητό οφσάιντ κι έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα. Πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος με τις δύο ομάδες να κυνηγούν τη νίκη, χωρίς να τα καταφέρουν.
Η Cοunty παρέμεινε στο βυθό, δύο βαθμούς πίσω από την Partick Thistle που συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς ήττα. Η ισοπαλία δεν αποκλείεται να κοστίσει και στις δύο.
PARTICK THISTLE: Cerny, McGinn, Cargill (Barton 57), Devine, Elliott, Edwards (Spittal  65), McCarthy, Erskine, Woods, Doolan (Storey 74), Sammon.
ROSS COUNTY: Fox, Fraser, Fontaine, Lindsay (Kait 82), Naismith, Souttar, Melbourne (Keillor-Dunn 69), Draper, Gardyne, Schalk, Mckay (Curran 86).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.