Motherwell-St Johnstone (preview)


Tρία ματς χωρίς ήττα μετρά η Well, δεν έχει σκοράρει όμως στα 5 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.
Ο επιθετικός Ryan Bowman δείχνει σημάδια ανάρρωσης από τον τραυματισμό στο γόνατο, μπορεί να είναι στην αποστολή, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Τούρκο φο, Nadir Ciftci που φαίνεται να ξεπερνά τον τραυματισμό στον αστράγαλο.
Τραυματίες οι Andy Rose, George Newell, Craig Tanner και Peter Hartley όπως και ο James Scott.
Μόλις μία νίκη σε 8 αναμετρήσεις με τη St Johnstone μετρά η Motherwell.
Oι Saints μετρούσαν τρείς σερί νίκες με το ίδιο σκορ (2-1) στο Fir Park, έχασαν όμως με 2-0 στην τελευταία επίσκεψη τους στην έδρα της Motherwell.
Kακή εκτός έδρας φέτος η St Johnstone, μετρά μόλις μία νίκη στις 8 τελευταίες εξόδους της στο πρωτάθλημα, ενώ έρχεται από 4 ματς χωρίς νίκη.
Ο μέσος Murray Davidson εξέτισε την ποινή του κι επιστρέφει, ο Stefan Scougall θα δοκιμάσει το πόδι του, ενώ ο επιθετικός Steven MacLean αναμένεται να παίξει το τελευταίο του παιχνίδι με τους Saints αφού το καλοκαίρι θα πάει στη Hearts. Ο βετεράνος επιθετικός είχε χάσει λόγω τιμωρίας τα δύο τελευταία ματς, ενώ το πρόβλημα του στο γόνατο δεν τον αφήνει να παίζει σε συνθετικά τερέν.
Ο David McMillan δεν επαοκλείεται να επιστρέψει στην επίθεση, παραμένουν εκτός μάχης οι Denny Johnstone, Blair Alston, Chris Kane και Brian Easton.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.