Dundee-Hamilton (preview)


Ακόμα ένα «εξάποντο» στη μάχη της παραμονής, Dundee και Hamilton ισοβαθμούν, 3 βαθμούς πάνω από την Partick Thistle και 6 από την Ross County, το χθεσινό 1-1 μεταξύ Jags και Staggies ήταν ότι καλύτερο γι αυτούς και θα προσπαθήσουν να το εκμεταλλευθούν.
Αμφίβολος για τους γηπεδούχους ο επιθετικός Sofien Moussa, ο αμυντικός Genseric Kusunga αναμένεται να απουσιάσει, διαθεσιμοι οι Josh Meekings και Roarie Deacon.
Η Dundee μετρούσε 4 σερί ήττες στο πρωτάθλημα από τη Hamilton, κατάφερε να διακόψει το αρνητικό αυτό σερί κερδίζοντας τους Accies 2-1 τον περασμενο Γενάρη.
Ο Μάης δεν πάει τους Dark Blues, έχουν κερδίσει μόλις ένα από τα 10 τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος που έδωσαν το συγκεκριμένο μήνα.
Η Hamilton είναι αήττητη στις 4 τελευταίες επισκέψεις της στο Dens Park, έρχεται όμως από 4 σερί εκτός έδρας ήττες στο πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Σαρρής είναι αμφίβολος, η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, επιστρέφουν όμως στην άμυνα οι Xavier Tomas και Scott McMannΗ Hamilton μετρά δύο νίκες και μία ήττα στις 3 φετινές αναμετρήσεις της με τη Dundee.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.