Πως βλέπουν οι προπονητές τον τελικό


Celtic και Motherwell θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες στο Hamdpen Park, αυτή τη φορά στον τελικό του κυπέλλου Σκωτίας, με τη Celtic να θέλει να κάνει δεύτερο σερί treble και τη Motherwell να πάρει τη ρεβάνς για την ήττα της με 2-0 στον τελικό του League Cup, κατακτώντας το τρίτο κύπελλο στην ιστορία της.
Στην κοινή φωτογράφηση με το τρόπαιο οι δύο προπονητές έκαναν τις καθιερωμένες δηλώσεις, πιστεύοντας και οι δύο φυσικά στην κατάκτηση του τροπαίου.
«Οι μόνες προσδοκίες που υπάρχουν για μας, είναι στα αποδυτήρια μας» δήλωσε αποφασισμένος ο τεχνικός της Motherwell, Stephen Robinson, εξηγώντας: «Όλοι περιμένουν να κερδίσει η Celtic, αλλά εμείς έχουμε διαφορετική άποψη. Έχουμε πίστη ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό αυτή τη σεζόν και σίγουρα δεν θα κατέβουμε απλά για να πάρουμε μέρος.»
«Aκούς πολλά για τους τελικούς, ότι κερδίζει η ομάδα που το θέλει περισσότερο, είναι όμως λίγο απ’όλα. Όλοι θέλουν να κερδίσουν αλλά πρέπει να ελέγχεις τα συναισθήματα σου για να παίξεις ποδόσφαιρο» ήταν τα λόγια του τεχνικού των πρωταθλητών, Brendan Rodgers τονίζοντας: «Πρέπει να μπορείς να ανταπεξέλθεις στη δύναμη, να μπορείς να παίξεις το παιχνίδι σου κι είναι κάτι που οι παίκτες μου το έχουν κάνει στους ημιτελικούς και τους τελικούς που έχουν παίξει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.