Celtic-Iρλανδία 2-2 στο testimonial του Brown


Κατάμεστο το Celtic Park αποθέωσε τον αρχηγό του, αλλά και τον Henrik Larsson που μπήκε στο β’ μέρος και εντυπωσίασε στα 46 του.
Πανηγυρική ατμόσφαιρα για τον αρχηγό της Celtic που συμπλήρωσε μια δεκαετία στο Parkhead, με την Ιρλανδία του Martin ONeill ιδανική αντίπαλο για τη γιορτή.
Οι Ιρλανδοί προηγήθηκαν με τον Alan Browne για να ισοφαρίσει η Celtic με τον Patrick Roberts, που επίσης γνώρισε την αποθέωση στο τελευταίο παιχνίδι του με τους γηπεδούχους, αφού έληξε ο δανεισμός του από τη Manchester City.
1-1 το ημίχρονο με τους Ιρλανδούς να πρoηγούνται ξανά στο 58’ με τον ODowda που έπιασε το σουτ στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι και μετά στην πλάτη του goalkeeper Ross Doohan για να καταλήξει στα δίχτυα. Ο Patrick Roberts ισοφάρισε για τη Celtic και γνώρισε κι αυτός την αποθέωση στο τελευταίο του παιχνίδι μιας και τελείωσε ο δανεισμός του από τη Manchester City
Xαμός έγινε με την είσοδο του θρυλικού Henrik Larsson στο 62’. Στα 46 του ο King of Kings έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο keeper των Ιρλανδών OMalley κατάφερε να αποκρούσει.
Ήταν όμως ο μέρα του Scott Brown, μια μέρα γιορτής γι αυτόν και τη Celtic και το ματς τελείωσε όπως άρχισε, σε πανηγυρική ατμόσφαιρα.

CELTIC: De Vries (Doohan 46), Hendry, Simunovic, Mulgrew (Larsson 62), Miller (Tierney 77), Brown (c) (McGregor 88), Kouassi (R.Hendry 46), Johnston, Roberts (Ntcham 72), Sinclair, Griffiths (Dembele 77).
IΡΛΑΝΔΙΑ: Doyle (O’Malley 61), Coleman (c), Egan (Doherty 61), Lenihan (Stevens 72), D Williams (Cunningham 61), O’Dowda, Browne, S Williams (Burke 61), McClean, Walters (Robinson 61), Maguire.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.