Partick Thistle-Livingston (preview)


Ρεβάνς του 2-1 της Livingston την Πέμπτη, για να αποφασιστεί ποια από τις δύο ομάδες θα παίζει την επόμενη σεζόν στη μεγάλη κατηγορία. Το εκτός έδρας γκολ δεν ισχύει, η νίκη είναι μονόδρομος για τους γηπεδούχους, μόνο έτσι μπορούν να σώσουν την κατηγορία. Στο 50-50 η συμμετοχή των Abdul Osman, Christie Elliott και Chris Erskine για τους γηπεδούχους, παραμένει εκτός μάχης ο Stuart Bannigan.
Η Livingston είναι μια ανάσα από μια δεύτερη σερί άνοδο, η πρωταθλήτρια της League One έχει ήδη κάνει την υπέρβαση σε μια απίστευστη σεζόν κι έχει αυτοπεποίθηση. Δεν έπαιξε στο πρώτο ματς ο Rafa de Vita missed και δύσκολα θα παίξει απόψε, σίγουρα εκτός μάχης ο Ryan Hardie για την ομάδα του David Hopkin που δήλωσε ότι η Livi θα αγωνιστεί με τον ίδιο τρόπο τονίζοντας ότι έχει 15-16 παίκτες μόνο διαθέσιμους.
Η Thistle αν δεν κερδίσει αποχαιρετά μετά από 5 χρόνια τη μεγάλη κατηγορία, ο τεχνικός της Alan Archibald πιστεύει ότι η ομάδα του δεν μπορεί να παίξει χειρότερα κι είναι έτοιμη για τον σημερινό τελικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.