Dumbarton-Alloa Athletic (preview)


Οι γηπεδούχοι νίκησαν 1-0 στο πρώτο ματς κι έχουν σαφέστατο προβάδισμα για την παραμονή τους στην Championship, η Alloa θέλει νίκη για να διεκδικήσει την άνοδο της σε αυτή, δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.
Το γκολ του Stuart Carswell χωρίζει τις δύο ομάδες με τον σκόρερ της Dumbarton να δηλώνει ότι θέλει ακόμα μία νίκη, όχι απλά να αυπερασπιστεί το αποτέλεσμα του αγώνα της Τετάρτης. Αν οι Sons τα καταφέρουν θα είναι για έβδομη σερί σεζόν στην Championship. Ο Calum Gallagher έχασε τον ημιτελικό με την Arbroath και το ματς της Τετάρτης στο Indodrill Stadium, η συμμετοχή του σήμερα αναμένεται να κριθεί την τελευταία στιγμή για τους γηπεδούχους που δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον τιμωρημένο Craig Barr.
Η Alloa πηγαίνει για να παλέψει στο C&G Systems Stadium, στην 166η αναμέτρηση της κόντρα στη Dumbarton, μετρά 52 νίκες έναντι 77 των Sons.
O μεσοεπιθετικός Jordan Kirkpatrick είναι αμφιβολος για τις «σφήγκες» παραμένουν εκτός μάχης ο μέσος Steven Hetherington και ο -δανεικός από τη Celtic- επιθετικός PJ Crossan.
Ο John Beaton θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης με βοηθούς τους Kylie Cockburn και Ralph Gordon, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Mike Roncone.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.