Rangers-Kilmarnock (preview)


O Steven Gerrard είναι ο νέος τεχνικός των Gers, αλλά θα αναλάβει τα καθήκοντα του την 1η Ιουνίου, όταν λήξει η σεζόν, που σημαίνει ότι οι Jimmy Nicholl και Jonatan Johansson θα είναι τα υπηρεσιακό προπονητικό δίδυμο, στα τρία τελευταία ματς, αρχής γενομένης από σήμερα. Τρεις βαθμούς πίσω από τη 2η Aberdeen και ισόβαθμοι με τη Hibernian, οι Gers θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευθούν το γεγονός ότι Dons και Hibs παίζουν μεταξύ τους.
Oι Rangers είναι αήττητοι στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους, έχουν όμως να κερδίσουν τρία σερί εντός έδρας ματς από το 2016, μετρούν πάντως μόλις μία ήττα στα 11 τελευταία παιχνίδια που έσωσαν Μάϊο για το πρωτάθλημα.
Για πρώτη από τον Μάρτιο ο David Bates είναι στην αποστολή, ο Bruno Alves is επέστρεψε στις προπονήσεις, παραμένουν όμως εκτός μάχης οι Josh Windass και Lee Hodson, όπως και οι Wes Foderingham, Declan John και Ryan Jack.
Παραμένουν τιμωρημένοι από το σύλλογο ο αρχηγός Lee Wallace και ο βετεράνος επιθετικός Kenny Miller.
Οι Rangers δεν έχουν κερδίσει την Kilmarnock στις 4 τελευταίες συναντήσεις των δύο ομάδων μετρώντας δύο ισοπαλίες και δύο νίκες Rangers, ενώ η Killie έχει χάσει μόλις τη μία από τις 8 τελευταίες αναμετρήσεις της με τους Gers στο πρωτάθλημα.
Η Kilmarnock έρχεται από δύο σερί ήττες (μετρούσε πριν 6 σερί νίκες), τελευταία φορά που έχασε τρία σερί ματς ήταν τον Αύγουστο (είχε χάσει 5).
Οι Alan Power και Kirk Broadfoot είναι αμφίβολοι για τους φιλοξενούμενους, παραμένουν εκτός μάχης οι Innes Cameron, Rory McKenzie και Steven Smith.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.