Hibernian-Rangers (preview)


Μετά την ήττα με 2-1 από τη Hearts στο ντέρμπι την Τετάρτη η 2η θέση χάθηκε για τη Hibernian, για να πάρει την 3η πρέπει να κερδίσει με 5 γκολ και πάνω τους Gers, κάτι που φαντάζει απίθανο. Κι η 4η θέση αναμένεται πάντως να της δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, εκτός αν κερδίσει η Motherwell τη Celtic στον τελικό του κυπέλλου. O Martin Boyle έχει υποστεί τράβηγμα κι είναι εκτός αποστολής, ο David Gray έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις για πρώτη φορά μετά από 6 μήνες, ο goalkeeper Ross Laidlaw παραμένει εκτός μάχης για τους Hibs που μετρούν μόλις 3 νίκες στις 20 τελευταίες αναμετρήσεις τους με τους Rangers, οι δύο από αυτές όμως ήρθαν στα τρία τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.
Οι Rangers θέλουν νίκη και να κερδίσει η Aberdeen στο Celtic Park, ή ακόμα και ισοπαλία αρκεί να χάσει η Aberdeen στην έδρα της πρωταθλήτριας Celtic, για να πάρουν τη 2η θέση. Έχουν εξαιρετική παράδοση έχοντας κερδίσει και τις 6 τελευταίες επισκέψεις τους στο Easter Road στην Premiership, μετρώντας 13 σερί ματς χωρίς ήττα στην έδρα των Hibs.
H σημερινή θα είναι η τρίτη φορά που οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την τελευταία αγωνιστική της Premiership, με τους Rangers να έχουν κερδίσει τις δύο προηγούμενες.
Χωρίς τους τιμωρημένους Ross McCrorie και Alfredo Morelos οι Rangers ενώ θα παουσιάσει και το τραυματίας Graham Dorrans.
Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Josh Windass μαζί με τον keeper Wes Foderingham, δεν είναι όμως ακόμα έτοιμοι ενώ παραμένουν εκτός μάχης οι Declan John και Ryan Jack.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.