Livingston-Partick Thistle (preview)

Πρώτος ημιτελικός των play off για μια θέση στην Championship της επόμενης περιόδου, στο Tony Macaroni Arena, με τους γηπεδούχους της Championship να στοχεύουν σε μια δεύτερη σερί άνοδο. Η Livi ανέβηκε ως πρωταθλήτρια της League One, πρώτος στόχος η παραμονή στην Championship, τερμάτισε στη 2η θέση σε μια άκρως πετυχημένη σεζόν, ψάχνει την απόλυτη υπέρβαση. Ήδη έκανε μία αποκλείοντας τη Dundee Utd (3-2 και 1-1) κι ο τεχνικός της David Hopkin αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, αφού ανέρρωσαν οι Rafa de Vita και Declan Gallagher.
Η Partick Thistle νίκησε 1-0 στο Dundee την τελευταία αγωνιστική και κατάφερε να αποφύγει την τελευταία θέση και τον απευθείας υποβιβασμό.
Ο Chris Erskine έχει υποστεί τράβηγμα, αναμένεται όμως να είναι διαθέσιμος για την ομάδα του Alan Archiblad, ο Callum Booth επιστρέφει από τραυματισμό και ο Niall Keown εξέτισε την ποινή του, παραμένει εκτός μάχης ο Stuart Bannigan για τους Jags.
OΙ δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στο League Cup τον περασμένο Ιούλιο, 1-1 η κανονική διάρκεια με τη Livi Να επικρατεί 3-1 στα πέναλτι.
Η Livingston δεν έχει κερδίσει στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις της με τους Jags, τρεις από τις 4 τελευταίες έχουν λήξει ισόπαλες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.