Celtic-Alashkert (preview)

Διαδικαστικού χαρακτήρα είναι η ρεβάνς της Celtic με την Alashkert απόψε στη Γλασκώβη, με τους τριπλούχους Σκωτίας να έχουν επικρατήσει 3-0 στο πρώτο ματς στην Αρμενία. Ο τεχνικός των Bhoys Brendan Rodgers πάντως δήλωσε ότι έχει γίνει μόνο το πρώτο ημίχρονο των αναμετρήσεων των δύο ομάδων τονίζοντας ότι οι Αρμένιοι έχουν ποιοτική ομάδα.
Ο ίδιος δεν θα έχει στη διάθεση του τους Tom Rogic και Cristian Gamboa που επέστρεψαν από το Μουντιάλ αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμοι, ενώ δεν έχουν ακόμα επιστρέψει οι αμυντικοί Dedryck Boyata και Mikael Lustig, που πήραν μεγαλύτερη άδεια αφού οι ομάδες τους προχώρησαν περισσότερο στο Παγκόσμιο κύπελλο. Εκτός μάχης οι τραυματίες Jonny Hayes και Lewis Morgan, ο goalkeeper Craig Gordon είναι στην αποστολή και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει.
Μετά το πρώτο ματς η Alashkert απέκτησε τον 24χρονο μέσο Ghukas Poghosyan και δεν αποκλείεται να ενισχύσει απόψε τους Αρμένιους.
Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Rosenborg-Valur, με τους Ισλανδούς να έχουν επικρατήσει 1-0 στην έδρα τους στο πρώτο ματς.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.