Hibernian-Molde (preview)

Μετά το 1-1 στην Τρίπολη και τη δραματική πρόκριση επί του Αστέρα η Hibernian υποδέχεται τη Molde στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League. Oι Hibs θα είναι χωρίς τον μέσο John McGinn μιας και ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του στην Aston Villa, η συμμετοχή του αμυντικού Darren McGregor θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή μιας και χτύπησε στο 3-0 επί της Motherwell το Σάββατο. Έτοιμος είναι όμως ο επιθετικός Florian Kamberi για τους Hibs, που πριν τη νίκη τους με 3-2 επί του Αστέρα στο Easter Road και το 1-1 στην Τρίπολη είχαν αποκλείσει εύκολα τη Runavik κερδίζοντας 6-1 στο Εδιμβούργο και 6-4 στα Νησιά Φερόε.
Τεχνικός της Molde είναι ο παλιός επιθετικός της Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, κι η ομάδα του είναι 4η στο πρωτάθλημα Νορβηγίας με 30 βαθμούς σε 17. Πρώτος σκόρερ είναι ο 18χρονος Erling Braut Haland, γιός του παλιού παίκτη της Leeds και της Manchester City, Alf-Inge Haland.
Η Molde απέκλεισε τη Glenavon από την Ιρλανδία και την Laci από την Αλβανία, ενώ έχει προκριθεί στους ομίλους του Europa League τρεις φορές τα τελευταία 6 χρόνια, φτάνοντας μέχρι τη φάση των 32 το 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.