Στο -3 η Dundee Utd, 4-2 την Alloa

Τρείς βαθμούς απέχει από την κορυφή η Dundee United μετά την επικράτηση της με 4-2 επί της Αlloa Athletic, σε ένα συναρπαστικό ματς στο Tannadice.
Oι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 17’, με πέναλτι που κέρδισε ο Dario Zanatta από τον Paul Watson κι εκτέλεσε εύστοχα ο Alan Trouten.
Οι Tangerines γύρισαν το ματς με δύο γκολ σε δύο λεπτά, με σουτ του Nicky Clark στο 19’ και κεφαλιά του Pavol Safranko στο 21’, δημιουργός και στο δύο γκολ ο Fraser Aird. Ο Aird έκανε με πέναλτι το 3-1 στο 35’, η Alloa μείωσε στο 38’ με τον Iain Flannigan, για να διαμορφωθεί το τελικό 4-2 από τον Craig Curran στο 85’.
Αυτή ήταν και η πέμπτη νίκη σε 6 ματς με τον Robbie Neilson, που αντικατέστησε τον Csaba Laszlo στον πάγκο της Dundee Utd τον περασμένο μήνα.
Η United ανέβηκε στη 2η θέση, πάνω από τη Ross County κι είναι σε απόσταση βολής από την Ayr United, ενώ η Alloa παρέμεινε στην 8η θέση, μόλις ένα βαθμό πάνω από την 9η που οδηγεί στα play-off παραμονής.

DUNDEE UTD: Siegrist, Watson, Bouhenna, Edjenguele, Booth, Aird (Curran 82), Stanton, Rabitsch (Murdoch 62), McMullan (King 72), Clark, Safranko.
ALLOA ATHLETIC: Parry, Taggart, Graham, Roscoe,Dick, Flannigan, Robertson (Cawley 67), Trouten, Hetherington (Shields 62), Hastie, Zanatta.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.