Χωρίς οπαδούς στο Ibrox η Celtic;

Η Celtic σκέφτεται να μην πάρει εισιτήρια για το ντέρμπι με τους Rangers στο Ibrox, για λόγους ασφάλειας, σύμφωνα με δηλώσεις του γενικού διευθυντή της, Peter Lawwell στην ετήσια γενική συνέλευση του συλλόγου.
Οι Rangers είχαν δηλώσει ότι θα μειώσουν στο δεκαπλάσιο τα εισιτήρια που παίρνει η Celtic, με τη σειρά τους οι τριπλούχοι Σκωτίας απάντησαν μειώνοντας τα εισιτήρια που πήραν οι Gers, στο Celtic Park τον Σεπτέμβριο, σε ένα παιχνίδι που επικράτησαν με 1-0 οι γηπεδούχοι.
Στο ματς αυτό τραυματίστηκαν πέντε άτομα που προσπάθησαν να μπουν κι ο σύλλογος είχε κάνει μια ανεξάρτητη έρευνα για το συγκεκριμένο περιστατικό.
«Γίνονται συζητήσεις με τους αρμόδιους φορείς, καθώς συνδέσμους οπαδών υποστηρικτών, προτού λάβουμε τελική απόφαση σχετικά με το αν θα πάρουμε ή όχι εισιτήρια» ανέφερε μεταξύ άλλων ανακοίνωση της Celtic στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου σημειώνοντας: «Η ασφάλεια των οπαδών της Celtic είναι η Νο 1 προτεραιότητα για τη διοίκηση, κάτι που τονίστηκε όταν αυξήθηκαν τα επεισόδια στο Celtic-Rangers του Σεπτεμβρίου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.