Δεν πείθει με τίποτα η Σκωτία, 2-0 στο Σαν Μαρίνο

To γκολ του Kenny McLean στο 4’ δεν οδήγησε τους Σκωτσέζους σε ένα μεγάλο σκορ, αντίθετα ήρθε μια …αγχωτική νίκη με 2-0 απέναντι στη χειρότερη εθνική ομάδα του κόσμου. Το Σαν μετρά μόλις μια ισοπαλία στα 15 τελευταία χρόνια.
Ο Alex McLeish έκανε 6 αλλαγές στην ομάδα που διασύρθηκε με 3-0 στο Καζακστάν, ευελπιστώντας σε ένα ευρύ σκορ στο Σαν Μαρίνο, κάτι που δεν δικαιολογεί το ότι κατέβασε έναν μόνο καθαρόαιμο επιθετικό.
Ο Kenny McLean άνοιξε το σκορ με μια γυριστή κεφαλιά στο 4’ αξιοποιώντας τη σέντρα του Ryan Fraser με τους Σκωτσέζους οπαδούς που βρέθηκαμ στο Σαν Μαρίνο να κάνουν όνειρα για ένα μεγάλο σκορ. Ο πρώην μέσος της Aberdeen –και νυν της Norwich- είχε νωρίτερα μια βολίδα που έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ, η Σκωτία είχε τον έλεγχο στη συνέχεια και μια μεγάλη ευκαιρία με τον Stuart Armstrong στο 22’, με τον goalkeeper του Σαν Μαρίνο, Elia Benedettini, να αποκρούει εντυπωσιακά. Το Σαν Μαρίνο είχε μια ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 31’ όμως ο Hirsch έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Ακόμα μια απόκρουση για τον Benedettini με το ημίχρονο να λήγει 0-1 και τη Σκωτία κάθε άλλο παρά να πείθει.
Αποδοκιμασίες από τους οπαδούς των Σκωτσέζων που έβλεπαν την ομάδα τους να χάνει κάποιες ευκαιρίες, αλλά να μην μπορεί να σκοράρει ξανά κόντρα στη χειρότερη εθνική του πλανήτη. Η είσοδος του James Forrest στο 71’ άλλαξε κάπως την κατάσταση, τρία λεπτά μετά ο μέσος της Celtic σε μια εξαιρετική αντεπίθεση βρήκε τον Johnny Russell που έκανε το 0-2. Δυό ευκαιρίες από τον McNulty στη συνέχεια, το 0-2 έμεινε μέχρι το τέλος, το κλίμα είναι βαρύ στο στρατόπεδο των Σκωτσέζων μόνο σαν νίκη δεν υποδέχτηκαν το τελικό σκορ οι Tartan Army.

ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ: Benedettini, Battistini, Simoncini (Lunadei 86), Cevoli, Palazzi, Mularoni, Enrico Golinucci, Alessandro Golinucci, Filippo Berardi, Matteo Vitaioli (Nanni 61), Hirsch (Grandoni 78).
ΣΚΩΤΙΑ: Bain, O’Donnell, Bates, McKenna, Robertson, Russell, McLean, McGregor (McTominay 57), Armstrong (Forrest 71), Fraser, Paterson (McNulty 37).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.