Αγνοούν προκλητικά τον Rodgers οι φίλοι της Celtic


Η Emma Dodds είναι παρουσιάστρια αθλητικών εκπομπών και πήγε στο Leicester για να πάρει συνέντευξη από τον τεχνικό των «αλεπούδων» Brendan Rodgers, ενόψει του τελικού του κυπέλλου Σκωτίας. «Μην χάσετε την αποκλειστική συνέντευξη του Premier Sports TV με τον Brendan Rodgers πριν από τον τελικό του κυπέλλου Σκωτίας» έγραψε η Dodds στα social media συμπληρώνοντας: «Αποκαλύπτει τους λόγους που έφυγε, γιατί δεν μπορούσε να πάει τη Celtic πιο πάνω, ποιος είναι ο καταλληλότερος για αντικαταστάτης του».
Η συνέντευξη θα μεταδοθεί στις 15:45 ώρας Ελλάδος, στις 17:00 (πάντα ώρα Ελλάδος) είναι ο τελικός του κυπέλλου Σκωτίας, όμως η απήχηση που περίμενε η Dodds και το κανάλι στο οποίο εργάζεται δεν ήταν και η πλέον αναμενόμενη από τους οπαδούς της Celtic.
«Kαλύτερα να βάλω πινέζες στα μάτια μου παρά να δω αυτόν τον αρουραίο» «Κανείς δε νοιάζεται» «Καταστροφή για το Premier Sports αυτό, οι οπαδοί της Celtic θα πάνε όλοι στο BBC» ήταν μερικά από τα χαρακτηριστικότερα μηνύματα που έστειλαν στα social media οι φίλοι της Celtic, κάτω από την ανάρτηση της Dodds, μιας και δεν έχουν συγχωρέσει τον Rodgers για τον άκομψο τρόπο που παράτησε την ομάδα τον Φεβρουάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.