St Mirren-Dundee United (preview)


St Mirren και Dundee United συναντιούνται για δεύτερη φορά σε 4 μέρες, σήμερα θα κριθεί ποια από τις δύο ομάδες θα παίζει του χρόνου στην Premier League. 0-0 το πρώτο ματς στο Tannadice, δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, όποια ομάδα νικήσει θα παίζει στη μεγάλη κατηγορία τη νέα σεζόν, σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και -αν χρειαστεί- η διαδικασία των πέναλτι.
O Danny Mullen μπορεί να ξεκινήσει για τη St Mirren, ήταν στον πάγκο στο πρώτο ματς στο Tannadice αφού την προηγούμενη μέρα είχε γίνει πατέρας. Ο αμυντικός Gary MacKenzie χτύπησε στο πρώτο ματς, όμως δεν δείχνει να είναι κάτι σοβαρό αμφίβολοι ο επιθετικός Simeon Jackson και ο μέσος Brad Lyons.
Η St Mirren είναι αήττητη στα 7 τελευταία παιχνίδια, έχουν κερδίσει όμως μόλις δύο από τα 5 τελευταία εντός έδρας.
Τρία ματς χωρίς ήττα μετρά η Dundee Utd, μετρά μόλις μία ήττα στα 5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της, ενώ κέρδισε 2-1 τον Φεβρουάριο για το κύπελλο στην έδρα της St Mirren.
O Pavol Safranko έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει, ο -δανεικός από την Aalborg- επιθετικός είναι ο πρώτος σκόρερ της Championship ήταν στον πάγκο στο πρώτο ματς, μπήκε πάντως αλλαγή στη θέση του Osman Sow.
Αμφίβολος ο μέσος Calum Butche, δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού στα 3 προηγούμενα παιχνίδια, στο ματς κυπέλλου του Φεβρουαρίου, που είχε επικρατήσει η ομάδα του είχε αποβληθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.