Μαζεύουν υπογραφές κατά Livingston οι οπαδοί της Celtic

O Λόρδος Ian Livingston είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Celtic, αλλά αν τα καταφέρουν οι φίλοι των Bhoys δε θα είναι για πολύ.
Μέλος του Συντηρητικού Κόμματος των Tories, ο Livingston ψήφισε στη βουλή υπέρ της κατάργησης των φορολογικών ελαφρύνσεων που αφορούν τις φτωχές βρετανικές οικογένειες.
Κάτι τέτοιο δε γινόταν να περάσει έτσι από τους οπαδούς της Celtic που μαζεύουν υπογραφές για την απομάκρυnση του από την ομάδα τους. Οι οπαδοί των Bhoys έχουν καταθέσει αίτημα στην οποίο αναφέρουν «Η Celtic ιδρύθηκε για να προσφέρει φαγητό στους φτωχούς της ανατολικής Γλασκόβης. Αυτό συνεχίζεται μέχρι σήμερα μέσω του Celtic FC Foundation (σ.σ. το φιλανθρωπικό ίδρυμα της Celtic, γνωστό για τη δραστηριότητα του που έχει στείλει μέχρι και ασθενοφόρο για τους πρόσφυγες στη Λέσβο). Είναι τουλάχιστον υποκριτικό ο Livingston να παραμένει μέλος του συλλόγου μας και για αυτό του ευχόμαστε να απομακρυνθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο». 7.500 υπογραφές έχουν μαζευτεί μέχρι τώρα, μόλις 4 μέρες μετά την ψήφο του Livingston που σύμφωνα με τους οπαδούς της Celtic δεν έχει θέση στον «Παράδεισο».
Οποιοσδήποτε μπορεί να ψηφίσει στο αίτημα των οπαδών της Celtic και σας παραθέτουμε το link.

http://www.ipetitions.com/petition/removal-of-lord-livingston-from-celtic-fc-board

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.