Hapoel Beer Sheva-Celtic (preview)

Στο Turner Stadium στη Beersheba, γύρω στα 48 χιλιόμετρα από τη Λωρίδα της Γάζας στο Νότιο Ισραήλ η Celtic καλείται να υπερασπιστεί το 5-2 του αγώνα της Γλασκώβης για να επιστρέψει μετά από 3 χρόνια στους ομίλους του Champions League. O 19χρονος Patrick Roberts είναι στην αποστολή μετά από 3 βδομάδες αποχής λόγω τραυματισμού, με τους James Forrest και Scott Sinclair όμως σε καλή κατάσταση δεν αποκλείεται να μη ρισκάρει ο Rodgers τη συμμετοχή του.
Ο δεξιός μπακ Mikael Lustig, δεν έπαιξε στο 4-2 επί της St Johnstone το Σάββατο και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα.
Ο τεχνικός της Hapoel Beer Sheva, Barak Bakhar, πιστεύει ότι οι παίκτες μπορούν να αντρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, τονίζοντας ότι η Celtic έχει αδυναμίες που η ομάδα του μπορεί να εκμεταλλευθεί.  
Οι εκτός έδρας επιδόσεις της Celtic μόνο καλές δεν είναι τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, με τους Bhoys να μετρούν μόλις δύο νίκες στα 14 ματς μακριά από την έδρα τους σε Champions League και Europa, από τότε που βρέθηκαν στη φάση των ομίλων και μόλις 9 νίκες σε 62 εκτός έδρας ματς από το 2003.
Αν οι Bhoys τα καταφέρουν απόψε θα βάλουν στο ταμείο τους πάνω από 25 εκατομμύρια Ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.