Aberdeen-St Johnstone (preview)

Στο Pittodrie διεξάγεται ο τελευταίος και πλέον αμφίρροπος προημιτελικός του League Cup με την Aberdeen να υποδέχεται τη St Johnstone. Oι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο McDiarmid Park, από τότε όμως έχουν αλλάξει πολλά.
Η Aberdeen έρχεται από μεγάλη νίκη με 3-1 στο Dundee πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή της εμφάνιση κι ανέβηκε στην 4η θέση, ένα βαθμό πίσω από τους Saints. Η επιστροφή του Johnny Hayes , ο ερχομός του James Maddison κι η συνεισφορά του Jayden Stockley δίνουν ένα προβάδισμα στους Dons που έχουν βάθος στο ρόστερ. Με τους Burns, Storey, Storie, Pawlett και Reynolds στον πάγκο, ο Derek McInnes φαίνεται να έχει τις περισσότερες λύσεις που είχε ποτέ στην τριετή θητεία του στο Pittodrie κι ο τεχνικός των Dons δήλωσε ότι η αποψινή αναμέτρηση είναι πιο σημαντική από τον αγώνα με τους Rangers την Κυριακή.
Η St Johnstone έρχεται από δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, 2-0 την Patrick Thistle εκτός έδρας και 1-0 τη Hearts, την οποία έπιασε στη 2η θέση.
Ο Tommy Wright όμως έχει πρόβλημα στην άμυνα, με το Ricky Foster να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής και τους Keith Watson και Tam Scobbie να είναι ακόμα εκτός μάχης που σημαίνει ότι το δεξί άκρο της άμυνας είναι …κενό κι ο Johnny Hayes της Aberdeen μπορεί να δημιουργήσει πανικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.