Celtic-Kilmarnock (preview)

Mετά την αγχωτική πρόκριση (2-0 την Alloa) στα ημιτελικά του League Cup την Tετάρτη η Celtic υποδέχεται την Kilmarnock, ενώ την περιμένει κι ένα δύσκολο ματς την Τετάρτη με τη Manchester City για τη 2η αγωνιστική του Champions League. O Leigh Griffiths ξεπέρασε τον τραυματισμό του κι επιστρέφει μετά από 4 ματς, με τον Brendan Rodgers να σκέφτεται αν θα του δώσει το ρόλο του μοναχικού επιθετικού ή αν θα τον βάλει δίπλα στον Moussa Dembele. Η Celtic είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στην κατηγορία, έχασε το απόλυτο στο 89’ όταν ισοφαρίστηκε από την Inverness, είναι στην κορυφή 3 βαθμούς μπροστά από τις Hearts και St Johnstone, έχοντας κι ένα ματς λιγότερο.
Η Kilmarnock έρχεται από 3 σερί ισοπαλίες κι η μοναδική νίκη της μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα είναι εκτός έδρας. Πηγαίνει στο Parkhead χωρίς τον αρχηγό της, Steven Smith (4 βδομάδες εκτός μετά από εγχείρηση στον αστράγαλο), επιστρέφει όμως ο Greg Taylor που εξέτισε την ποινή του. Εκτός αποστολής οι Greg Kiltie, Miles Addison και Dapo Kayode που δεν είναι ακόμα έτοιμοι.
Στις 7 τελευταίες επισκέψεις της στο Celtic Park, για το πρωτάθλημα, η Kilmarnock μετρά 5 ήττες μια νίκη και μία ισοπαλία (0-0 πέρυσι).  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.