Celtic-Inverness CT (preview)

H Celtic έρχεται από το 1-1 στη Γερμανία με τη Gladbach, αποτέλεσμα που την κρατά ζωντανή στη μάχη της Ευρώπης, για να υποδεχθεί τη μοναδική ομάδα που τις έχει κόψει βαθμούς στο πρωτάθλημα. H Inverness είχε ισοφαρίσει στο 88’ σε ένα συναρπαστικό 2-2 στα Highlands, απέναντι σε μια Celtic που έχει κερδίσει όλα τα άλλα ματς που έχει δώσει φέτος στις εγχώριες διοργανώσεις. Οι Bhoys θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο στην έδρα τους κι αναμένεται να έχουν στη διάθεση τους και τους Leigh Griffiths και Jozo που απουσίασαν από το παιχνίδι με τη Borussia Monchengladbach.
Ο Kolo Toure δεν είναι ακόμα έτοιμος ενώ ο Kieran Tierney έχει εγχειριστεί και θα είναι καιρό ακόμα εκτός αγώνων.
Η Inverness έρχεται από το εντυπωσιακό 3-3 με τη Hearts μετρώντας 3 ματς χωρίς ήττα, δεν θα έχει όμως στη διάθεση της τους Carl Tremarco και Aaron Doran. Είναι όμως έτοιμοι οι Owain Fon Williams, Billy King και Larnell Cole με τον Alex Fisher να είναι αμφίβολος, ενώ οι Ryan Esson και Kevin McNaughton παραμένουν εκτός μάχης.
Η Celtic έχει ποσοστό 3 γκολ ανα αγώνα στην Premiership, σημειώνοντας 31 γκολ σε 10 ματς, μετρώντας μόλις μία ήττα στις 14 τελευταίες αναμετρήσεις της με την Inverness για το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.