Με τους μικρούς των Rangers θα προπονείται ο Barton

Η ποινή που είχε επιβληθεί στον Joey Barton από τους Rangers έληξε, σύμφωνα με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, οπότε ο 34χρονος μέσος επιστρέφει από σήμερα στις προπονήσεις. Μόνο που θα προπονείται με τους …μικρούς της ομάδας. Την αναπληρωματική ομάδα ουσιαστικά, την κάτω των 20, που οι Βρετανοί αποκαλούν development squad, αλλά θα προπονείται και με την κάτω των 17!
Η κίνηση αυτή δείχνει οριστική ρήξη στις σχέσεις των δύο πλευρών, με τον Άγγλο μέσο να έχει να παίξει από τις 10 Σεπτεμβρίου και την ήττα με 5-1 στο Celtic Park. O καυγάς που ακολούθησε στην προπόνηση οδήγησε σε απανωτές τιμωρίες, ενώ υπάρχει κι η υπόθεση στοιχηματισμού σε 44 ματς, που αναμένεται να φέρει τιμωρία και από τη σκωτσέζικη ομοσπονδία.
Οι Rangers δε φαίνονται διατεθειμένοι να αγοράσουν το -διετούς διάρκειας- συμβόλαιο του Barton για να τον αποδεσμεύσουν, μιας και θα τους κοστίσει 2 εκατομμύρια λίρες, από την άλλη είναι υποχρεωμένοι από τον εργασιακό νόμο να παρέχουν προπονητικές εγκαστάσεις στον παίκτη-υπάλληλο τους.
Γι αυτό και οι προπονήσεις με τους μικρούς. Μένει να φανεί αν θα είναι προσωρικό ή αν θα φύγει ο Barton από το Ibrox στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου, αν υπάρξει κι η κατάλληλη προσφορά φυσικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.