Hibernian-Ayr United (preview)

Η κάτοχος του κυπέλλου Σκωτίας, Hibernian, υποδέχεται την Ayr Utd στο Easter Road, σε μια αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων της Championship.
Η Hibernian έφτασε στα προημιτελικά αποκλείοντας τη Hearts με 3-1 στον επαναληπτικό, στο μεγάλο ντέρμπι του Εδιμβούργου, την Τετάρτη όμως έχασε 2-0 στην Championship από την ουραγό St Mirren. Πρώτη ήττα μετά από 12 ματς για τους Hibs, που θα αγωνισθούν χωρίς τον τιμωρημένο Darren McGregor είναι διαθέσιμος όμως ο Jordon Forster. Ο Brian McLean αναμένεται να είναι στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Efe Ambrose, ενώ θα λείψουν οι τραυματίες Liam Fontaine, Paul Hanlon, Dylan McGeouch, Chris Humphrey, Alex Harris και Danny Handling.
Η Ayr έρχεται από μεγάλη νίκη με 1-0 την Τρίτη στο «εξάποντο» κόντρα στην Raith, για να φτάσει στα προημιτελικά του κυπέλλου είχε αποκλείσει την Clyde στην παράταση. Ο επιθετικός Farid El Alagui (σκόρερ του αγώνα με την Raith) δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ενώ θα απουσιάσει και ο τραυματίας Paul Cairney. Τραυματίες και οι Peter Murphy, Robbie Crawford, Jamie Adams και Declan McDaid, ενώ επιστρέφει ο Ross Docherty. Η Ayr δεν έχει χάσει στις δύο επισκέψεις της στο Easter Road αυτή τη σεζόν, μετρώντας μία νίκη και μία ισοπαλία, έχασε όμως 3-0 στην έδρα της στην τρίτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στη φετινή Championship.
Στα 9 παιχνίδια κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων οι Hibs μετρούν 7 νίκες, μία η, Ayr κι ένα παιχνίδι έχει λήξει ισόπαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.