Rangers-Hamilton (preview)

Οι Rangers υποδέχονται τη Hamilton στο Ibrox κι είναι το φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Σκωτίας. Έρχονται από δραματική νίκη με 3-2 στο πρωτάθλημα επί της St Johnstone, με τον Graeme Murty να εκτελεί και σε αυτό το ματς χρέη υπηρεσιακού τεχνικού. Nίκη ψυχολογίας μετά από δύο απανωτές ήττες στο πρωτάθλημα με το ίδιο σκορ (2-1) από Dundee και Inverness. Ο Murty ήταν στο πάγκο αε αυτά τα παιχνίδια, αλλά και στο ματς του προηγούμενου γύρου του κυπέλλου, τη δύσκολη νίκη με 2-1 επί της Greenock Morton. Δεν αποκλείεται αυτό να είναι το τελευταίο του ματς στον πάγκο των γηπεδούχων, με τους Gers να είναι σε συζητήσεις με τον Πορτογάλο Pedro Caixinha. Ο Murty θα έχει στη διάθεση του τον αμυντικό, Rob Kiernan, που αποβλήθηκε στο ματς με τη St Johnstone, αφού έγινε η σχετική έφεση. Οι Jordan Rossiter και Niko Kranjcar είναι καιρό τώρα τραυματίες και εκτός αποστολής για ένα ακόμα παιχνίδι.
Η Hamilton έρχεται από μεγάλη νίκη-ανάσα με 1-0 επί της Aberdeen την Τρίτη. Πηγαίνει όμως με σημαντικές απουσίες στο Ibrox, αφού Darian MacKinnon και Danny Redmond είναι τιμωρημένοι, ενώ οι Jesus Garcia Tena, Darren Lyon, Alex D'Acol, Louis Longridge και Shaun Want είναι τραυματίες. Οι Accies έφτασαν στα προημιτελικά αποκλείοντας στα πέναλτι την Dunfermline, ενώ στις δύο αναμετρήσεις τους με τους Rangers αυτή τη σεζόν έχουν φέρει 1-1 στο Ibrox στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, για να χάσουν 2-1 στην έδρα τους πριν από 3 μήνες.
Σε 15 αναμετρήσεις για το κύπελλο Σκωτίας οι Rangers έχουν 12 νίκες, μία η Hamilton και δύο παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.