Hamilton-Kilmarnock (preview)

Tέσσερα ματς χωρίς ήττα για τη Hamilton που έρχεται από την πρώτη εκτός έδρας νίκη της, με 2-0 στο Dundee κι είναι δύο βαθμούς πάνω από την προτελευταία Dundee. Οι Accies θα αγωνισθούν χωρίς τους τιμωρημένους Darian MacKinnon και Γιάννης Σκόνδρα, επιστρέφει όμως ο Ali Crawford που εξέτισε την ποινή, ενώ δεν αποκλείεται να παίξει ο Louis Longridge για πρώτη φορά μετά το Γενάρη και τον τραυματισμό του στο γόνατο.
Η Kilmarnock μετρά 4 ισοπαλίες στα 6 τελευταία παιχνίδια κι έχει 35 βαθμούς, τρεις παραπάνω από τη Hamilton. Θα έχει στη διάθεση της τον επιθετικό Conor Sammon που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τη Hearts, όντας δανεικός από την ομάδα του Εδιμβούργου. Αμφίβολοι ο Rory McKenzie και ο αρχηγός Steven Smith, με τον Greg Kiltie να έχει αποθεραπευθεία, αλλά να μην είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος.
Εξαιρετική παράδοση για την Killie που δεν έχει χάσει στις 8 τελευταίες επισκέψεις της στο New Douglas Park, νίκησε 2-1 τον Αύγουστο και έφερε 1-1 το Φεβρουάριο, ενώ στην τρίτη συνάντηση της με τους Accies αυτή τη σεζόν έφερε 0-0 στην έδρα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.