Hearts-Partick Thistle (preview)

Η Hearts είναι 4 βαθμούς πίσω από την 4η St Johnstone και θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει να κυνηγά τους Saints. Δεν έχει δεχτεί γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια της, μετρά όμως μόλις δύο νίκες στους 11 τελευταίους αγώνες της. Ο Ian Cathro ελπίζει ότι θα έχει στη διάθεση του τον μέσο Prince Buaben και τον αμυντικό Lennard Sowah, ενώ είναι διαθέσιμος και ο μέσος Sam Nicholson που εξέτισε την ποινή του. Παραμένουν εκτός μάχης οι αμυντικοί Aaron Hughes, John Souttar και Callum Paterson για τους γηπεδούχους.
Η Partick Thistle είναι 4 βαθμούς πίσω από τη Hearts κι η ήττα της με 2-0 στο Ibrox ήταν η πρώτη μετά από ένα σερί 8 αγώνων. Θα έχει στη διάθεση της τον επιθετικό Kris Doolan και τους μέσους Chris Erskine και Abdul Osman, παραμένουν όμως εκτός μάχης οι Stuart Bannigan, Gary Fraser, Jason Banton, Ryan Scully και Sean Welsh.
Στις τρεις συναντήσεις τους αυτή τη σεζόν η Hearts έχει κερδίσει 2-1 τον Αύγουστο στο Firhill, για να χάσει στο ίδιο γήπεδο το Φεβρουάριο με 2-0, ενώ ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στο Εδιμβούργο τον Δεκέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.