Motherwell-Dundee (preview)

Η Motherwell νίκησε πριν δύο βδομάδες 4-2 την Inverness και ξεκόλλησε από την προτελευταία θέση, αυτή είναι όμως η μοναδική νίκης στα 6 τελευταία παιχνίδια της. Μόλις δύο βαθμούς πάνω από την προτελευταία Dundee, οι Steelmen θα έχουν στη διάθεση τους τον αρχηγό της ομάδας, Keith Lasley, που εξέτισε την ποινή του, παραμένουν όμως εκτός μάχης οι αμυντικοί Richard Tait και Stephen McManus.
Μετά από 7 σερί ήττες η Dundee βρέθηκε στην προτελευταία θέση, η απόλυση του Paul Hartley ήταν αναπόφευκτη, για να πάρει τη θέση του ο Neil McCann που θα κάνει σήμερα το ντεμπούτο του σον πάγκο των Dark Blues. Δεν θα έχει στη διάθεση του τον δεξιό μπακ, Cammy Kerr, που είναι τιμωρημένος, ούτε τους κεντρικούς αμυντικούς James McPake και Julen Etxabeguren που έχουν χάσει, λόγω τραυματισμού, το υπόλοιπο της σεζόν.
Η Dundee είναι αήττητη στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Motherwell, τη σεζόν που διανύουμε έφερε 0-0 στο Fir Park τον Αύγουστο και νίκησε εκεί το Φεβρουάριο με το εντυπωσιακό 5-1, ενώ νίκησε 2-0 και το Νοέμβριο στο Dens Park.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.