St Johnstone-Partick Thistle (preview)

Η St Johnstone έρχεται από ήττα με 4-1 στο Celtic Park, παραμένει όμως στο +6 από την 5η Hearts και κρατά γερά την 4η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, με νίκη σήμερα σφραγίζει το ευρωπαϊκό εισιτήριο εκτός αν η Hearts κερδίσει στο Ibrox. Ο αρχηγός των Saints, Steven Anderson, είναι τιμωρημένος, ο μέσος Murray Davidson χάνει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο που θα χρειαστεί εγχείρηση, ενώ δύσκολα θα προλάβουν οι μέσοι Chris Millar και Michael Coulson.
Η Partick Thistle έχασε στις καθυστερήσεις από τους Rangers με 2-1 στο Firhill η σεζόν είναι όμως πετυχημένη με την ομάδα να βρίσκεται στην πρώτη εξάδα. Ο αμυντικός Danny Devine εξέτισε την ποινή του κι επιστρέφει για τους Jags, παραμένουν εκτός μάχης οι μέσοι Stuart Bannigan και Sean Welsh.
H St Johnstone κέρδισε το τελευταίο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Partick, δεν έχει καταφέρει ποτέ να κερδίσει δύο σερί ματς στη μεγάλη κατηγορία κόντρα στους Jags. Kαι στις 3 συναντήσεις τους αυτή τη σεζόν η κάθε ομάδα έχει κερδίσει στην έδρα της άλλης. Η St Johnstone 2-0 το Σεπτέμβριο και 1-0 το Φλεβάρη στο Firhill κι η Partick Thistle 2-1 τον Οκτώβριο στο McDiarmid Park.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.