Τρομεροί Saints, 3-0 τη Sunderland

Η St Johnstone νίκησε 3-0 τη Sunderland πιάνοντας εντυπωσιακή απόδοση στο πρώτο μέρος, στο φιλικό που παρακολούθησαν 2.000 θεατές στο McDiarmid Park. Το μόνο μελανό σημείο για τους Saints ήταν ο τραυματισμός του goalkeeper τους Zander Clark που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στο ημίχρονο. Ο 25χρονος keeper χτύπησε στην εκπνοή του ημιχρόνου, σε σύγκρουση του με τον Jack Rodwell.
Είχε βοηθήσει πάντως ήδη τους Saints πιάνοντας στο 12’ πέναλτι του Vaughan. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο Khazri από τον Lens κι η συνέχεια ήταν ακόμα χειρότερη για τους Άγγλους με τη St Johnstone να σημειώνει τρία γκολ μέσα σε 6 λεπτά. Στο 18’ ο Steve MacLean άνοιξε το σκορ με βολίδα, για να ακολουθήσουν δύο γκολ από τον David Wotherspoon στο 21’ και το 24’. Το φιλικό είχε ουσιαστικά κριθεί, οι πολλές αλλαγές στο β’ μέρος δε βοήθησαν τους Άγγλους να ανακάμψουν. Oι οπαδοί των δύο ομάδων τίμησαν τη μνήμη του 6χρονου οπαδού της Sunderland, Bradley Lowery, που πέθανε από καρκίνο, φωνάζοντας το όνομα του στο 6’ του φιλικού.
Οι Black Cats έκλεισαν με ήττα την τουρνέ τους στη Σκωτία, στο τρίτο φιλικό, μετά το 2-2 με τη Hibernian και το 3-0 επί της Livingston.

ST JOHNSTONE: Clark (Hurst 46), Tander, Shaughnessy, Millar, Davidson, MacLean, Wotherspoon, Foster (Watson 76), Scougall (O’Reilly 76), Gilchrist, Cummins (παίκτης υπο δοκιμή 76).
SUNDERLAND: Mannone (Stryjek 68), Matthews, Galloway (Love 46, Beadling 68), Kone (Djilobodji 61), O’Shea (Browning), Cattermole (Gibson 61), Ndong (E Robson 76), Rodwell (Asoro 46), Khazri (Honeyman 61), Lens (Maja), Vaughan (Embleton 68).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.