Βρήκε αμυντικό στο πρόσωπο του Bitton ο Rodgers

Ο μέσος της Celtic, Nir Bitton, είναι ο πλέον κατάλληλος για το ρόλο του κεντρικού αμυντικού, σύμφωνα με τον τεχνικό των Bhoys, Brendan Rodgers.
O Nir Bitton πήρε τη θέση του Erik Sviatchenko όταν ο Δανός τραυματίσθηκε στο 1-0 επί της Rosenborg στη Νορβηγία, στα προκριματικά του Champions League και ήταν βασικός στην ίδια θέση στο 4-1 επί της Hearts στην πρεμιέρα της Celtic στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα.
Ο 25χρονος μέσος ήταν δίπλα στον Jozo Simunovic στο κέντρο της άμυνας κι όλα δείχνουν ότι αυτό θα συμβεί και στο ματς με την Astana, στα paly-off του Champions League. Mε τους Erik Sviatchenko και Dedryck Boyata εκτός μάχης μέχρι το Σεπτέμβριο ο Rodgers θεωρεί τον Ισραηλινό διεθνή ιδανικό για να καλύψει το κενό στο κέντρο της άμυνας.
«Μπορεί να δει κανείς πόσο άνετος είναι. Πρώτα απ’όλα μπορεί να αμυνθεί, δεν τον ρίξαμε στην τύχη εκεί, έχει παίξει πολλές φορές στη θέση αυτή στην προπόνηση, είναι καλός στον αέρα, διαβάζει το ματς καλά σαν αμυντικός, είναι γενναίος και μπορεί να χτίσει επιθέσεις από την άμυνα» δήλωσε για τον Bitton ο Brendan Rodgers προσθέτοντας: «Ήταν πολύ καλός και το Σάββατο κι αν κάποιος δεν ήξερε ότι έχει παίξει χα, θα τον περνούσε για έναν πολύ καλό κεντρικό αμυντικό. Ξέρω ότι η θέση του είναι στο κέντρο, αλλά πάντα μου άρεσε ένας μέσος που μπορεί να παίξει στο κέντρο της άμυνας κι είναι τέλειος για αυτό τον ρόλο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.