Celtic-Astana (preview)

H Αstana βρίσκεται και φέτος στο δρόμο της Celtic για τους ομίλους του Champions League. H ομάδα του Καζακστάν βρέθηκε και πέρυσι αντίπαλος της Celtic στον γ' προκριματικό γύρο του Champions League, μόνο που τότε το πρώτο ματς ήταν στο Καζαστάν. Η Celtic είχε φέρει 1-1 κι είχε επικρατήσει 2-1 στη Γλασκώβη, με δύο πέναλτι το ένα στις καθυστερήσεις. Ο Dembele που είχε εκτελέσει εκείνο το πέναλτι απουσιάζει λόγω τραυματισμού, είναι όμως διαθέσιμος ο Leigh Griffiths, που είχε σκοράρει πέρυσι και στα δύο ματς κόντρα στην Astana. Παραμένουν εκτός μάχης οι κεντρικοί αμυντικοί Erik Sviatchenko και Dedryck Boyata, ο μέσος Nir Bitton χρησιμοποιείται τελευταία στο κέντρο της άμυνας, δεν αποκλείεται να γίνει κι απόψε ο πατρενέρ του Jozo Simunovic.
Η Celtic συνεχίζει το περσινό της αήττητο φτάνοντας τα 51 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και θα βρει απέναντι της μια Astana που έχει 23 ματς πρωταθλήματος στα πόδια της, μετρώντας μόλις δύο ήττες κι είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος του Καζακστάν.
Οι Καζάκοι δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον τραυματία Dorde Despotovic, ενώ ο Marin Anicic είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Ο αμυντικός Yevgeny Postnikov έχει αναρρώσει κι είναι στη διάθεση του τεχνικού της Astana, Stanimir Stoilov.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.