Celtic-Hearts (preview)

Πρεμιέρα στο Celtic Park με τους πρωτάθλητες να ανοίγουν την αυλαία του πρωταθλήματος και τον αρχηγό τους, Scott Brown, να είναι αυτος που θα σηκώσει τη σημαία του πρωταθλητή σημαδοτώντας την έναρξη της σεζόν. Η Celtic δεν θα έχει στη διάθεση της τον αμυντικό Erik Sviatchenko που χτύπησε στο γόνατο και θα λείψει για έξι βδομάδες, ενώ ήδη απουσιάζει και ο Dedryk Boyata που θα επιστρέψει το Σεπτέμβριο, με το πρόβλημα στην άμυνα να είναι εμφανές, ενώ παραμένει εκτός μάχης και ο Moussa Dembele.
Στη Hearts o Jon Daly εκτελεί χρέη υπηρεσιακού τεχνικού μετά την απόλυση του Ian Cathro.Δεν θα έχει στη διάθεση του τον Jamie Walker , ούτε τον full-back, Liam Smith, που είναι τιμωρημένος.  Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και στην περσινή πρεμιέρα, με τη Celtic να επικρατεί 2-1 στο Tynecastle.
Η Celtic έχει κερδίσει στην πρεμιέρα τις 3 τελευταίες σεζόν, δεχόμενη μόλις 3 γκολ, ενώ η Hearts δεν έχει κερδίσει πρεμιέρα από το 2006.
Αήττητη στα 17 τελευταία ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Hearts η Celtic, μετρώντας 15 νίκες και δύο ισοπαλίες. Τελευταία νίκη της Hearts στο Celtic Park στο πρωτάθλημα ήταν τον Απρίλιο του  2007.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.