To Eδιμβούργο πoνάει τους Gers

Μετά την ήττα με 3-2 από τη Hibernian, οι Rangers κόλλησαν στο 0-0 με τη Hearts, παίρνοντας μόλις ένα βαθμό στο Ibrox σε δύο σερί ματς με τις ομάδες του Εδιμβούργου.
O αρχηγός των Rangers, Lee Wallace, επέστρεψε στο βασικό σχήμα παίρνοντας τη θέση του Lee Hodson στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ μία αλλαγή είχε η Hearts στην ενδεκάδα που ξεκίνησε στο 1-0 επί της Kilmarnock, με τον Jamie Walker να παίρνει τη θέση του Rafak Grzelak
Οι Rangers είχαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, η μεγαλύτερη όμως ανήκε στη Hearts, στο 20’ το μακρινό σουτ του John Souttar έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να ανεβάσουν το ρυθμό παρά την υπεροχή τους, με την ομάδα του Εδιμβούργου να παίρνει πανάξια κι ευκολότερα απ’ότι θα περίμενε κανείς το βαθμό.
RANGERS: Foderingham, Tavernier, Cardoso, Alves, Wallace, Jack, Dorrans (Hardie 72), Windass (Kranjcar 53), Candeias, Miller, Morelos.
HEARTS: Hamilton, M.Smith, Souttar, Berra, Brandon (Grzelak 76), Walker (Nowak 63), Randall (Buaben 63), Cowie, Djoum, Lafferty, Goncalves.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.