Σκωτία-Μάλτα (preview)

H Σκωτία νίκησε 3-0 στη Λιθουανία την Παρακσευή πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση και υποδέχεται με μεγάλη ψυχολογία τη Μάλτα, την οποία νίκησε πριν από έναν ακριβώς χρόνο με 5-1, στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης.

Μένουν τρία ματς ακόμα για να ολοκληρωθεί η προκριματική φάση, το αποψινό και τα παιχνίδια με τη Σλοβακία στο Hampden και τη Σλοβενία εκτός έδρας. Οι Σκωτσέζοι θέλουν ήττα της Σλοβακίας (που είναι 4 βαθμούς μπροστά τους στη 2η θέση) απόψε στην Αγγλία και φυσικά να κάνουν το 3 στα 3 για να βρεθούν στα play-off.
Ο Barry Bannan αποχώρησε από την αποστολή και δεν είναι στη διάθεση του Gordon Strachan, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να δηλώνει ότι η πίστη των παικτών του έφερε την εθνική στο σημείο που είναι τώρα.
Οι Σκωτσέζοι συνηθίζουν να γκελάρουν στα εύκολα ματς όμως ο αρχηγός της Celtic, Scott Brown, δήλωσε ότι δεν θα συμβεί κάτι ανάλογο απόψε.

Η αποστολή της εθνικής Σκωτίας για το ματς με τη Μάλτα:

GOALKEEPERS: Jordan Archer (Millwall), Craig Gordon (Celtic), Allan McGregor (Hull City).

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Ikechi Anya (Derby County), Christophe Berra (Heart of Midlothian), Grant Hanley, Russell Martin (both Norwich City), Charlie Mulgrew (Blackburn Rovers), Andrew Robertson (Liverpool), Kieran Tierney (Celtic), Steven Whittaker (Hibernian).

ΜΕΣΟΙ: Stuart Armstrong (Celtic), Scott Brown (Celtic), Darren Fletcher (Stoke City), James Forrest (Celtic), Ryan Fraser (Bournemouth), James McArthur (Crystal Palace), John McGinn (Hibernian), James Morrison, Matt Phillips (both West Bromwich Albion), Matt Ritchie (Newcastle United), Robert Snodgrass (West Ham United).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Leigh Griffiths (Celtic), Chris Martin (Derby County), Steven Naismith (Norwich City).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.