Αberdeen-Motherwell (preview)

Η 2η Aberdeen, υποδέχεται την 5η Motherwell, με τους φιλοξενούμενους να δίνουν το τελευταίο παιχνίδι τους πριν τον τελικό του League Cup με τη Celtic την άλλη Κυριακή. Ο Derek McInnes εξακολουθεί να είναι το φαβορί για τον πάγκο των Rangers, δήλωσε όμως στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ότι δεν υπάρχει καμία επαφή και ότι δεν ασχολείται με φήμες αλλά με την αναμέτρηση με τη Motherwell. Oι Steelmen απέκλεισαν την ομάδα του από το League Cup τον Σεπτέμβριο (με το εντυπωσιακό 3-0), όμως η Aberdeen πήρε τη ρεβάνς κερδίζοντας 1-0 μέσα στο Fir στο πρωτάθλημα.
Τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Celtic η Aberdeen έχει χάσει μόνο από τους πρωταθλητές φέτος στην Premiership, ενώ έχει επικρατήσει της Motherwell και στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα. Δεν θα έχει στη διάθεση της τον αρχηγό, Graeme Shinnie, που είναι τιμωρημένος, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες όμως είναι στη διάθεση του Derek McInnes, αφού οι αμυντικοί Kari Arnason και Scott McKenna και ο εξτρεμ Scott Wright επέστρεψαν στις προπονήσεις.
Η Motherwell έρχεται από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ μετρά 6 ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη στην έδρα της Aberdeen, πριν μετρούσε 8 ματς χωρίς ήττα. Η συμμετοχή των Chris Cadden και Allan Campbell θα αποφασιστεί τη τελευταία στιγμή, με τους δύο παίκτες να παίζουν μεσοβδόμαδα με την εθνική κάτω των 21 της Σκωτίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.