Paris St-Germain-Celtic (preview)

Η Celtic δοκιμάζεται απόψε στο Παρίσι κόντρα στην Paris St-Germain, την ομάδα που τη διέσυρε με 5-0 στο Celtic Park και μετρά μόνο νίκες στον 2ο προκριματικό όμιλο του Champions League.
H Celtic μετά αυτή την ήττα από τους Παριζιάνους (τη χειρότερη εντός έδρας της ιστορίας της) ήταν σαφώς καλύτερη τόσο στη νίκη της με 3-0 στο Βέλγιο επί της Anderlecht όσο και στις ήττες της με 3-0 και 2-1 από τη Bayern Munich.
H 3η θέση θα κριθεί λογικά την τελευταία αγωνιστική στο Celtic Park, όταν θα υποδεχτεί την Anderlecht, απόψε θα έχει στη διάθεση της τον μέσο Tom Rogic, ενώ διαθέσιμος είναι και ο αμυντικός Jozo Simunovic, ο οποίος όμως έχει να παίξει από το Σεπτέμβριο.
Η Celtic όμως δεν έχει σκοράρει σε τρεις αναμετρήσεις με την PSG, ενώ δεν έχει κερδίσει στις 6 τελευταίες επισκέψεις της στη Γαλλία, τη μοναδική φορά που το πέτυχε ήταν το 1967 όταν είχε κερδίσει 3-1 τη Nantes.
Απόψε θα βρει μια PSG που έχει πετύχει 17 γκολ χωρίς να δεχτεί κανένα σε 4 ματς στον όμιλο, ενώ δεν έχει σε 7 αναμετρήσεις της με ομάδες από τη Σκωτία. Ο Ιταλός μέσος Thiago Motta απουσιάζει απόψε από τους γηπεδούχους, αναμένεται πάντως να επιστρέψει ο full-back, Thomas Meunier, με τον τεχνικό των Bhoys, Brendan Rodgers να εκθειάζει την ποιότητα και το ταλέντο των Παριζιάνων. Η Celtic έχει κερδίζει μόλις το ένα (αυτό στο Βέλγιο με την Anderlecht) από τα 19 τελευταία ματς που έδωσε στους ομίλους του Champions League, μετρώντας 7 ισοπαλίες και 11 ήττες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.