Aberdeen-Hibernian (preview)

Δύο σερί νίκες χωρίς να δεχτούν γκολ οι Dons, που νίκησαν 3-0 την Τετάρτη τη St Johnstone και συνεχίζουν να ισοβαθμούν με τους δεύτερους Rangers.
H συμετοχή του Frank Ross θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή για τους Dons, αφού ο μέσος της Aberdeen ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αστράγαλο, ενώ ένας άλλος μέσος, ο Greg Tansey, παραμένει εκτός μάχης για τους γηπεδούχους. Η παράδοση είναι υπερ της Aberdeen, που μετρά 8 ματς πρωταθλήματος χωρίς ήττα στις αναμετρήσεις της με τη Hibernian, ενώ δεν έχει δεχτεί γκολ στις 7 τελευταίες συναντήσεις της με τους Hibs.
Oι τρεις τελευταίες νίκες της Hibernian επί της Aberdeen έχουν έρθει εκτός έδρας πάντως, με την ομάδα του Neil Lennon να είναι αήττητη εκτός έδρας τη σεζόν που διανύουμε. Ο τεχνικός της Hibernian διαμαρτύρεται για το πέναλτι που δεν δόθηκε στην ομάδα του την Τετάρτη στην εντός έδρας ήττα με 1-2 από τους Rangers, σε ένα ματς που η Hibernian ήταν καλύτερη.
Δύσκολα θα επανέλθει σε αυτό το ματς ο αρχηγός των Hibs, David Gray, αφού δεν είναι ακόμα έτοιμος, ενώ λείπουν παιχνίδια από τον αμυντικό Liam Fontaine και τον μέσο Danny Swanson. Διαθέσιμοι ο αμυντικός Steven Whittaker, ο μέσος Marvin Bartley και ο εξτρεμ Brandon Barker για τους φιλοξενούμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.