Rangers-St Johnstone (preview)

Με τη μεγάλη νίκη επί της Hibernian μέσα στο Easter Road την Τετάρτη, οι Rangers έφτασαν τις 4 σερί νίκες με το ίδιο σκορ (2-1) και θέλουν να διευρύνουν το σερί τους κόντρα στη St Johnstone. Οι Gers έχουν κερδίσει και τις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις τους κόντρα στη St Johnstone, δεν θα έχουν όμως στη διάθεση τους τον Kenny Miller που χτύπησε στο ματς της Τετάρτης. Εκτός μάχης και οι Graham Dorrans (θα λείψει για ακόμα τρεις μήνες), Lee Wallace και Jordan Rossiter, επιστρέφει ο Ryan Jack, θα εκτίσει μετά το υπόλοιπο της ποινής του.
Μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Hamilton η St Johnstone έχασε 3-0 στην έδρα της από την Aberdeen, με τις ήττες να διαδέχονται τις νίκες στα 4 τελευταία ματς των Saints.
Eκτός μάχης για 3-4 βδομάδες ο Murray Davidson, όπως αποκάλυψε ο τεχνικός των Saints, Tommy Wright, ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Michael O'Halloran, μιας κι είναι δανεικός από τους Rangers. O Callum Hendry αναμένεται να ξεπεράσει την ίωση του και να βρεθεί στην αποστολή, δεν είναι ακόμα έτοιμοι οι Brian Easton και Aaron Comrie. Η St Johnstone έχει να κερδίσει στο Ibrox για το πρωτάθλημα από το 1971, είχε κερδίσει όμως το 2015 σε αγώνα για το League Cup.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.