Motherwell-Celtic (preview)


Οι ήττες διαδέχονται τις ήττες στα 4 τελευταία ματς πρωταθλήματος για τη Motherwell που είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας και φαίνεται να μένει εκτός εξάδας. Xωρίς τον επιθετικό Craig Tanner που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν οι Steelmen, που δεν θα έχουν στη διάθεση τους ούτε τον μέσο Liam Grimshaw ενώ παραμένουν εκτός μάχης οι αμυντικοί Peter Hartley και Ellis Plummer.
Η Mοtherwell δεν έχει κερδίσει τη Celtic στις 7 τελευταίες συναντήσεις τους στο πρωτάθλημα, ενώ έχασε και στον τελικό του League Cup με 2-0 από τους Bhoys, ενώ μετρά μόλις μία νίκη στα 16 τελευταία παιχνίδια της κόντρα στη Celtic στη μεγάλη κατηγορία.
Η Celtic δεν έχει χάσει στις 7 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Motherwell στην Premiership, ενώ μόνο σε ένα από τα 35 τελευταία παιχνίδια της κόντρα στους Steelmen δεν έχει σκοράρει.
Στην κορυφή της βαθμολογίας η ομάδα του Brendan Rodgers, με νίκη σήμερα θα αφήσει 12 βαθμούς πίσω της τους δεύτερους Rangers έχοντας κι ένα ματς στο χέρι. Ο goalkeeper, Dorus de Vries, είναι διαθέσιμος, έχασε το 3-2 της Celtic στο Ibrox λόγω τραυματισμού, θα απουσιάσει ο αμυντικός Jozo Simunovic που αποβλήθηκε στο ντέρμπι του Ibrox.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.